Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
De Martino Estate Carmenère 2015

De MartinoEstate Carmenère 2015

Chile, Maipo Valley, 750 ml, 14%

Fruktdriven chilensk carmenère som med sin generösa stil matchas bra till till smakrika kött- eller pastarätter. Trogen De Martinos motto - att enbart göra rena viner som är sanna sitt ursprung - används enbart stål, betong och gamla ekfat, allt i syfte att framhäva fruktens karaktär. I detta fall h ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2015

Smaknotering

Fruktig och pigg, med toner av mörka bär, kaffe och cassis. Fruktig och balanserad med fin syra och toner av mörka bär, choklad, kaffe och cassis.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
3 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Fruktdriven chilensk carmenère som med sin generösa stil matchas bra till till smakrika kött- eller pastarätter. Trogen De Martinos motto - att enbart göra rena viner som är sanna sitt ursprung - används enbart stål, betong och gamla ekfat, allt i syfte att framhäva fruktens karaktär. I detta fall har vinet jästs på ståltankar. 

Producenten

De Martinos vision och anda lyder ”Att på renast möjliga sätt producera viner som reflekterar dess ursprung”. Vinerna har en mycket ren och balanserad karaktär som röd tråd rakt igenom sortimentet. För att få vinerna att reflektera ursprung och druvsort, används endast ståltankar, betongtankar och väl använda ekfat. 1934 emigrerade Pietro De Martino till Chile från Italien för att söka lyckan, och grundade företaget De Martino i Maipo Valley precis utanför Santiago. Idag jobbar 3:e och 4:e generationen för att utveckla företaget i Pietro’s innovativa anda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du