Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Yarra Yering Underhill Shiraz 2007

Vad tyckte du?

Yarra Yering Underhill Shiraz 2007

Australien, Yarra Valley, 750 ml, 13,5%

Underhill Vineyard är en 20 hektar stor vingård vid sidan av den ursprungliga Yarra Yering-vingården. DRUVOR Vinet innehåller alltid 100% Shiraz. LAGRINGSHORISONT 2013-2025, samtidigt som vinet erbjuder oerhörd glädje i sin ungdom kommer detta vin utan tvekan att utvecklas till ett imponerande v ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2007

Druvor

Shiraz

Smaknotering

En av Australiens ikon-viner! Tasting note Sval klimats-karaktär med toner av kryddor, vitpeppar och fransk ek. Vinet är mycket annorlunda från de viner som dominerar i de varma regionerna i Australien. Av alla Yarra Yerings viner är detta det som brukar vara mest drickbar som ung, men har också ett långt liv framför sig.

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Viner på druvan Syrah har en inneboende kryddighet och relativt snälla tanniner som gör att de är relativt bra på att klara av lite kryddhetta i maten. Den fylliga bäriga smaken är också något som går bra ihop med grillat. En god stöddig Syrah behöver något liknande i matväg för att ge sitt yttersta till vinälskaren. Vi föreslår en maffig bbq-burgare med mycket smak och fin söt rökighet av amerikansk bbq-sås. För inspiration klicka på recepten nedan.

Vinet

Vinet

Underhill Vineyard är en 20 hektar stor vingård vid sidan av den ursprungliga Yarra Yering-vingården.

DRUVOR Vinet innehåller alltid 100% Shiraz.

LAGRINGSHORISONT 2013-2025, samtidigt som vinet erbjuder oerhörd glädje i sin ungdom kommer detta vin utan tvekan att utvecklas till ett imponerande vin med några år i källaren. Dekanteras gärna innan servering.

Producenten

Dr Bailey Carrodus planterade sina första vinstockar 1969, i Yarra Valley, strax öster om Melbourne, Victoria. Vingårdarna omfattar för närvarande ca 40 Ha. och är planterad med Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Shiraz, Malbec, Merlot, Petit Verdot, Pinot Noir, Semillon, Viognier, Sangiovese, Chardonnay, Tinta Cão, Tinta Roriz ocht Touriga Nacianal. Vinerna från Yarra Yering är väldigt personliga och annorlunda, likt mannen som gör dem. Dr. Carrodus älskar dessa viner, och han beskrivs ofta som excentrisk, med filosofiska tankar om livet, människor och vin. Han är mannen som lyssnar till de få han respekterar. Bland en av de bästa vinproducenterna i världen, hans viner är bland Australiens bästa; koncentrerade långlivade och eleganta på samma gång. Bailey Carrodus är en av ikonerna i den Australiska vinfloran. Han vill inte hans viner skall bedömmas av vinjonalister, och andra kommersiella krafter - utan av de människor som älskar vin på denna nivå.

Producenten

Dr Bailey Carrodus planterade sina första vinstockar 1969, i Yarra Valley, strax öster om Melbourne, Victoria. Vingårdarna omfattar för närvarande ca 40 Ha. och är planterad med Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Shiraz, Malbec, Merlot, Petit Verdot, Pinot Noir, Semillon, Viognier, Sangiovese, Chardonnay, Tinta Cão, Tinta Roriz ocht Touriga Nacianal. Vinerna från Yarra Yering är väldigt personliga och annorlunda, likt mannen som gör dem. Dr. Carrodus älskar dessa viner, och han beskrivs ofta som excentrisk, med filosofiska tankar om livet, människor och vin. Han är mannen som lyssnar till de få han respekterar. Bland en av de bästa vinproducenterna i världen, hans viner är bland Australiens bästa; koncentrerade långlivade och eleganta på samma gång. Bailey Carrodus är en av ikonerna i den Australiska vinfloran. Han vill inte hans viner skall bedömmas  av vinjonalister, och andra kommersiella krafter - utan av de människor som älskar vin på denna nivå.

Yarra Yering