Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Luke Lambert Wines Shiraz 2018
Våra kunder tycker

Luke Lambert WinesShiraz 2018

Australien, Yarra Valley, 750 ml, 13,5%

Slät, saftig och exceptionellt kryddig Syrah från Luke Lambert i den svala Yarra Valley. Luke Lambert har lyckats identifiera några helt unika områden i Yarradalen, där druvorna mognar perfekt utan att vinet är laddat med hög alkohol som är fallet med många viner från Barossa Valley. Hans första årg···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2018

Druvor

Shiraz

Smaknotering

Doften ”klassiskt” St-Joseph kryddad med australisk vänlighet och charmig accent. Här finns krossad paprika och stekt bacon sida vid sida med parfymerade violer, saftiga björnbär, plommon och lite pepparkakskryddor. Smaken är frisk och fyllig och har en mineralisk flintaton och en tydlig tanninrika struktur under en saftig frukt.

Drickes
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Luke Lambert Wines är en familjedriven vingård som ligger i Yarra Valley i Victoria, Australien. Luke Lambert föddes i närheten av Brisbane på den australiensiska östkusten långt från vinvärlden men med vinintresserade föräldrar kom intresset tidigt. Luke tillhör den nya vågen av australiensiska vinmakare som gör viner med frisk syra, ren frukt och begränsad ekinflytande. Han började med 1 000 kg frukt, en liten korgpress, en tank och en 30 år gammal tunna. Några årgångar senare har inte mycket förändrats. Luke gör sina vingårdsviner från platser med dålig, stenig jord i förhöjda fickor i Yarra Valley. Frukten är handplockad och man använder vildjäst utan temperaturkontroll, ny ek, filtrering eller klarning, och svavel används sparsamt. Det här är viner av enastående kvalitet och karaktär, och vi är glada över att få arbeta med dem.

https://www.lukelambertwines.com.au/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du