Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tyrrells Wines Rufus Stone Shiraz 2006

Tyrrells WinesRufus Stone Shiraz 2006

Australien, Heathcote, 750 ml, 14%

 Vinet har blivit mycket prisat av James Halliday som gav vinet 95p., Nick´s gav vinet 96p. och Hugh Johnson var lika lyrisk. Smaken går inte att ta fel på! Detta är verkligen urtypen för Australiensisk Shiraz med hela paletten av saftig generös frukt och mörka bär.  Ett vin till vilträtter och svam ···

Låda (6 st)

1 002 kr

Flaskpris 167 kr
Årgång

2006

Druvor

Shiraz

Smaknotering

Drickes
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet


 Vinet har blivit mycket prisat av James Halliday som gav vinet 95p., Nick´s gav vinet 96p. och Hugh Johnson var lika lyrisk. Smaken går inte att ta fel på! Detta är verkligen urtypen för Australiensisk Shiraz med hela paletten av saftig generös frukt och mörka bär.  Ett vin till vilträtter och svamp. 2009-2018 (HN)

Producenten

År 1858 planterade Edward Tyrrell sina första vinrankor i Brokenback Range. Redan vid ett tidigt stadium rankades denna växtplats mycket högt i Hunter Valley, beläget nordväst om Sydney. Idag har man utvidgat sina arealer och man kan hitta Tyrrell´s viner i både McLaren Vale och Heathcote i Victoria. Idag är Bruce Tyrrell Managing director och han ansvarar för exporten till drygt trettio länder. För de flesta är Tyrrell´s förknippat med sina vita, åldrade viner på Sémillon.

http://www.tyrrells.com.au/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du