Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Zorzal Terroir Unico Cabernet Sauvignon Gualtallary 2015

Vad tyckte du?

Zorzal Terroir Unico Cabernet Sauvignon Gualtallary 2015

Ekologisk

Argentina, Mendoza, 750 ml, 12,8%

Från heta Michelini Brothers och Zorzal. Terrorir Unico Cabernet Sauvignon är producerat av handplockade druvor från 30 år gamla vinstockar i nedre delen av Tupungapto. Jäsningen sker med hjälp av vildjäst och macerationstiden är 30 dagar innan den slutgiltiga lagringen på stora betongtankar - allt ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2015

Druvor

Cabernet Sauvignon

Smaknotering

Vinets doft är full av solmogen och elegant frukt med toner av svart vinbär, hallon och blommor med finstämd eftersmak med nyanser av anis och lime.

Drickes
2019-2024
Alkoholhalt
12,8%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Från heta Michelini Brothers och Zorzal. Terrorir Unico Cabernet Sauvignon är producerat av handplockade druvor från 30 år gamla vinstockar i nedre delen av Tupungapto. Jäsningen sker med hjälp av vildjäst och macerationstiden är 30 dagar innan den slutgiltiga lagringen på stora betongtankar - allt för att bevara de primära frukt- och bäraromerna. En perfekt cabernet till sommarens grillkvällar. 

Producenten

The Michelini Brothers är Argentinas just nu hetaste vinmakare. Du hittar dem bakom projekt som Barbarians (en sammanslutning av likasinnade vinmakare i Uco Valley) och moderegendomen Zorzal - egendomen som Gerardo, Matias och Juan Pablo skapade i Gualtallary på 1400 meters höjd 2007. Filosofin är lika enkel som självklar med minimal intervention från skörd till buteljering. Handskörd förstås, naturlig jäst, gamla ekfat eller betongägg för lagring. Dvs - slanka, juiciga, eleganta och terroirdrivna "europeiska" viner som är långt ifrån de tunga koncentrerade ekmonster som vi normalt förknippar med Argentina!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du