Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodega Renacer Cabernet Sauvignon Estate Vineyard 2016

Vad tyckte du?

Bodega Renacer Cabernet Sauvignon Estate Vineyard 2016

Argentina, Mendoza, 750 ml, 14%

En cabernet-mix från kvalitets-vingården Renancer som ligger i Perdirel vid foten av berget Los Andes. Ägaren Patricio Reich, som kommer från Chile, har anlitat Alberto Antonini som konsult för vinmakningen och man har haft stora framgångar med sina moderna, fruktiga viner som har mycket smak och pe ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

Smaknotering

Doften är karaktäristisk med inslag av svarta vinbär, björnbär, grönpeppar och eucalyptus. Smaken är rik och kraftfull med toner av körsbär, vanilj, avrundade tanniner och fin längd.

Drickes
2020-2024
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

Decanter
91 p "Very good value for money"

Silver. Pure cassis, pink pepper and herbal nose and palate with a grippy and chalky, minerally finish. Very good value for money. - Decanter World Wine Awards.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/51251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar bra till mörkt kött och vilt, gärna med mörka vinsåser och smakrika tillbehör som råstekta rotfrukter och svamp. För recept klicka på länkarna nedan.

Vinet

En cabernet-mix från kvalitets-vingården Renancer som ligger i Perdirel vid foten av berget Los Andes. Ägaren Patricio Reich, som kommer från Chile, har anlitat Alberto Antonini som konsult för vinmakningen och man har haft stora framgångar med sina moderna, fruktiga viner som har mycket smak och personlighet. Druvorna växer på mellan 700-1100 meters höjd och man skördar sent för att få så mycket smak som möjligt. Vinet kan drickas redan nu men vinner på en tids lagring. Perfekt till helgens biff med bea eller söndagens långkok!

Producenten

Bodegas Renacer, en av Mendozas topproducenter har sin anläggning belägen i Perdirel vid foten av berget Los Andes. Den kalkrika jorden i området gör att man här odlar Malbec-druvor av yppersta kvalitet. Ägaren Patricio Reich har anlitat Alberto Antonini som konsult för vinmakningen och man har haft stora framgångar med sina moderna, fruktiga viner. Ambitionen är att producera moderna viner av högsta kvalitet med en hög internationell klass.

http://www.bodegarenacer.com.ar/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du