Prenumerera på en vinlåda!

Det enklaste och mest bekväma sättet att handla vin!

Prenumerera på nya prisvärda viner som är anpassade till säsongens mat.

Varje månad (eller varannan - du bestämmer) får du en låda med…

Önskar du göra ett uppehåll eller avsluta din prenumeration behöver du bara meddela Winefinder senast den 15:e i månaden före din nästa leverans.

Din prenumeration levereras normalt under första veckan i månaden. Du för en förvald tid på din orderbekräftelse som du sedan kan ändra om den inte passar.

 

Vinprenumeration Introlåda (6-pack)

Den här lådan får du inom två veckor efter du har tecknat din prenumeration på månadens utvalda viner (6-pack). Den innehåller en fruktig och fräsch Prosecco som kan användas som fördrink eller till småplocksrätter. En frisk och lite aromatisk Grüner Veltliner som gör sig perfekt till exempelvis ugnsbakad lax eller skaldjur. En fylligare och kraftigare vit Bourgogne som du kan matcha till kyckling eller fiskrätter. På den röda sidan hittar du ett riktigt snackevin från södra Italien, en mustig och kryddig röd Ventoux från Rhône som är perfekt till en bit nöt eller fläsk. Och slutligen en Malbec-Syrah från Argentina som också den funkar utmärkt till kött och vilt. 

 

Vinprenumeration Vardagslyx Introlåda (12-pack)

Den här lådan får du inom två veckor efter du har tecknat din prenumeration på Månadens Vardagslyx (12-pack, samtliga viner kommer 2 flaskor av varje sort). Den innehåller en stiltypisk och fräsch Prosecco som kan användas som fördrink eller till småplocksrätter. En torr och krispig tysk Riesling som gör sig perfekt till exempelvis Skagen, löjrom, lax och skaldjur. En fylligare och kraftfull vit chardonnay som du kan matcha till kyckling eller kraftigare fiskrätter (gärna med smörsås). På den röda sidan hittar du två olika fylliga och fruktiga australiensiska viner från välkända producenter; en cabernet sauvignon från Wynn's och en shiraz från Torbreck - perfekta till stekta köttbiten, samt en mustig och kryddig röd italiensk Ripasso som är perfekt till det italienska köket. Samtliga viner är särskilt utvalda från vår premiumbutik.